Verwerking

Vishandel Bunschoten is zelf verantwoordelijk voor de verwerking van de visproducten. Het vakbekwame team houdt van het moment van binnenkomst tot het moment van aflevering alles nauwkeurig in de peiling om een gezond en veilig product af te leveren.

Kwaliteit
Bij binnenkomst van vis of visproducten wordt de kwaliteit en de temperatuur gecontroleerd. Wanneer dit niet aan de eisen voldoet worden de producten niet geaccepteerd. De goedgekeurde verse producten worden meteen opgeslagen op smeltend ijs. Op deze manier blijven de producten op de juiste temperatuur bewaard en wordt voldaan aan de normen en eisen van het HACCP.

kwaliteit

Fileren
De verse visproducten worden gefileerd op het moment dat de bestellingen worden samengevoegd en klaar worden gezet voor transport. Bij het fileren houdt ons team er rekening mee dat zij aan alle HACCP-normen en eisen voldoen, waaronder het hygiënisch werken, fileren, portioneren en vacumeren. Ook wordt hierbij rekening gehouden met de specifieke wensen van de klant.

fileren4

Verpakken
Tijdens het fileren worden de bestellingen samengevoegd en verpakt op een hygiënische manier. Alle producten worden apart verpakt om zo kruisbesmetting te voorkomen. De temperatuur van al deze verse producten mag niet boven de 4° Celsius komen om te voorkomen dat bacterieën kunnen groeien.

verpakken1

Vervoer
De bestellingen worden vervoerd in gekoelde bestelwagens, welke geïsoleerd zijn. De binnenbak van deze auto’s bestaan geheel uit polyester en zijn dus makkelijk te reinigen. Tevens is er bij elke koelauto een HACCP-certificaat.

autos_

Afleveren
Het afleveren van al onze producten wordt gedaan door representatieve chauffeurs. De chauffeurs nemen de tijd voor u om de producten af te leveren en uw eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden.

afleveren